SHT Transport A/S
​Salg fra Pladsen
Jættevej 15
4100 Ringsted

Åbningstider:

Mandag til torsdag kl. 6:30 - 16:30
Fredag kl. 6:30 - 15:30
Lørdag, søndag og helligdage: Lukket.
15_80

Bortkørsel af jord for private & erhverv

SHT Transport A/S tilbyder bortkørsel af jord for både private og erhvervskunder. Uanset om det er et stort eller lille projekt, så har vi kompetencerne og kapaciteten til at løse opgaven.

Vil du være sikker på at få flyttet jorden effektivt og korrekt, er det vigtigt at lægge arbejdet i hænderne på professionelle, og her er vi et oplagt valg til flytning og bortskaffelse af jord.
​Vores omfattende og moderne maskinpark samt vores dygtige medarbejdere gør os i stand til hurtigt at udføre flytning og bortkørsel af jord i stort set alle omgivelser.

Stor erfaring med bortskaffelse af jord

​Har du fjernet en masse jord fra grunden derhjemme, eller har I gravet ud til byggeri på byggepladsen, så skal der bortskaffes en masse jord.
​Det kan vi hjælpe dig med hos SHT Transport A/S. Vi tilbyder bortskaffelse af jord for både private og erhverv.

Korrekt bortkørsel af jord

​Ved bortskaffelse af jord er det vigtigt at overholde samtlige regler på området. Med de skærpede krav, som er blevet indført de senere år i takt med det øgede fokus på miljøhensyn, er det en opgave for fagfolk.
Hos SHT Transport A/S har vi alle nødvendige certifikater og tilladelser, som er påkrævet for at håndtere og bortskaffe jord, og derfor kan du være sikker på, at det bliver gjort korrekt, når vi står for bortskaffelse og bortkørsel af jord.

Ring for at få et uforpligtende tilbud

​Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på bortkørsel af jord. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 57 67 68 33.